Musiklageret er ophørt som butik

Musiklageret fortsætter med reparationer og guitar justering på Fredensgasde 13 Viborg.

Hver mandag 10-12 modtages reparationer og guitarer til justering.

Find os let

Musiklageret og lespaul.dk

Fredensgade 13
8800 Viborg
Danmark

tlf: 86 61 05 99

Åben mandag 
fra 10 til 12

Spørg Sofus!

Med mere end 40 års erfaring får du rådgivning og hjælp af Sofus.

Det være sig elektroniske og mekaniske reparationer, justering af guitar og bas, stemning af trommer, opsætning af lyd og vurdering af instrumenter.

Sofus kan rådgive dig:

Kontakt os

Kundernes oplevelser

Musiklageret kan levere stort set alt og til skarpe priser. Servicen er helt for sig. Sofus Eriksen og Co ligger inde med stor viden og expertice indenfor området ( Sofus med mere end 40 års erfaring)
Så disse to ting lagt sammen gør dig afhængig - for du kommer igen, når du først har været der een gang.

De bedste hilsner fra
Jeg har som musiker haft fornøjelse af at besøge Musiklageret i Viborg. Musikforretningen har et meget flot udvalg af instrumenter og når man som jeg spiller klaver, er det meget eksklusivt at have muligheden at prøve og teste det nyeste inden for el klaver og flygler. I butikken har man mulighed for at prøve el klaver og flygler fra det billigste til det dyreste på marked. I 2018 havde jeg i samarbejde med Sofus, som ejer Musiklageret, fornøjelse af at lave en indspilning, hvor jeg i min egenskab af basunist fik mulighed for at teste, hvordan basunen som akustisk instrument fungerer sammen med Yamaha´s topmodel inden for el flygler. For mig var det en fin oplevelse og en indikation af den store udvikling der i de senere år har været af el klaver og flygler.
Det er altid hyggeligt og givende at komme ind i Musiklageret og få en snak. Især om ukulele. Det er rart og trygt at "læne sig" op af en fagmand omkring justering og teknik.